🚛 БЕЗПЛАТНА Доставка над 49 лв. до офис на СПИДИ/ЕКОНТ
×
 

Защо да изберете натурални дезодоранти Schmidt’s Naturals?

Schmidt’s Naturals е американска марка за натурална козметика създадена от Джейми Шмид, която през 2010 година започва да произвежда дезодорант стикове, които само за няколко години стават истински хит в САЩ, а вече и в много други държави по света.

Ние от фирма "Козмелина" ЕООД се чувстваме привилигировани, че имаме възможността да ги предлагаме на българския пазар и сме щастливи, че лично ползваме тези найстина невероятни продукти.

Те не само миришат добре, но са и напълно безвредни!

Тайната на Джейми Шмид за борба с неприятната миризма от изпотяването е ефикасната и уникална формула разработена на базата на естествен магнезий и сода бикарбонат, които елиминират бактериите по кожата на подмишниците и оставят приятно чувство и ухание върху нея.

Освен това за всеки продукт са използвани внимателно подбрани висококачествени съставки и хидратиращи масла, като масло от карите (шеа) и какао в комбинация с кокосово масло за по-голяма хидратация на кожата, както и за по-лесно и гладко нанасяне. Добавени са и растителни пудри, подпомагащи абсорбирането на влажността под мишниците, като обаче подчертаваме – това не води до запушване на порите на кожата и не спира естествения механизъм на организма – потенето, което помага за неговото охлаждане и извеждане на голяма част от токсините извън тялото.

И да търсите в състава на тези дезодоранти, няма да намерите изкуствени аромати, оцветители, глутен, пропиленгликол и фталати, които са едни от основните причинители за раздразнение на кожата. За онези, които имат много чувствителна кожа, Schmidt’s предлага специална серия, подсилена с естествен магнезий, за която през 2017 г. марката печели наградата Най-добър натурален дезодорант “Total Beauty”.


Важно е да знаете, че не са използвани алуминий и парабени, което ги прави предпочитани дори и от бременни и кърмещи жени.

Питате се защо трябва да избягваме алуминия? – Ето какво знаем за него:

Счита се, че алуминия е токсичен метал и при честа употреба на продукти, които го съдържат, има риск за здравето на потребителите. Той се натрупва в различни тъкани и органи и най-вече в бъбреците, мозъка, белия и черния дроб и щитовидната жлеза. Често се използва в производството на дезодорантите против изпотяване. Точно това обаче го прави още по-опасен, тъй като през порите на кожата под мишниците, той навлиза лесно и се абсорбира директно в тялото на човека.

Ежедневната употреба на дезодоранти съдържащи алуминии и в повечето случаи нанасянето им по няколко пъти на ден, определено биха застрашили здравето Ви. При жените например, алуминия може да доведе до хормонален дисбаланс, рак на гърдата и увреждания на нервната система.


Със сигурност на пазара ще намерите много натурални продукти, но ние Ви препоръчваме да изберете Schmidt’s натурални дезодоранти, защото са щадящи, имате голям избор от превъзходни аромати, различни големини опаковки за Ваше удобство и не на последно място са много икономични – с едно нанасяне, Вие ще сте защитени от неприятна миризма през целия ден и ще ухаете вълшебно!

Чувствате се добре, когато ухаете добре! ❤

Виж всички продукти

Schmidt's използва бисквитки за удобно и приятно пазаруване.