🚛 БЕЗПЛАТНА Доставка над 49 лв. до офис на СПИДИ/ЕКОНТ
×
 

Условия за връщане

Всеки клиент има право да върне продуктите, поръчани от Schmidts-Distributor.com в рамките на 14 работни дни от датата на доставката.

Процедура за връщане на продукти:

1.       Моля да изпратите имейл на (support  @  schmidts-distributor.com), или попълнете формата тук, с информация за поръчката: Име, телефон за връзка, № на поръчка и продуктите, които желаете да върнете.  За повече информация относно връщането, моля да се свържете с нас на тел. 0876-337-665

2.       Служител на Schmidts.bg ще се свърже с Вас за уточняване стойността на сумата на закупените артикули, които желаете да върнете и адрес, на който да изпратите пратката, но до изрично посочен от Schmidt's офис на Спиди или Еконт в град София.

3.       Трябва да изпратите продукта/ите по куриер СПИДИ или ЕКОНТ за своя сметка. Schmidts-Distributor.com следва да получи продукта в състоянието, в което е бил получен от Вас.

4.      Ако желаете да Ви се възстанови сумата на продукта/ите, сумата ще Ви бъде изплатена, като наложен платеж, след като вече продуктите са върнати на Schmidt's.  Това ще се уточни със служител на Schmidt's.  Ако изберете тази опция, задължително трябва да следите товарителницата на Спиди или Еконт за наложения платеж, тъй като има случай, в които куриерски фирми не изпращат SMS.

5.      Също така имате възможност да поръчате други продукти, като сумата за върнатите артикули ще се приспадне.

Клиентът е длъжен да съхранява получената от него стока, да осигури запазването на нейното качество и безопасността й. При неизпълнение на тези условия Schmidts-Distributor.com запазва правото си да откаже приемане на върнатата стока и съответно да не възстанови платената от Клиента сума, в случай при отворени и употребявани продукти. Клиентът ще получи само стойността на върната стока, такава каквато е била при заявката и закупуването й.

Schmidt's използва бисквитки за удобно и приятно пазаруване.