ДНЕС: -20% отстъпка на всяка поръчка над 50 лв. с промо код 20OFF50 + БЕЗПЛАТНА Доставка до офис на СПИДИ или ЕКОНТ
×
 

Доставка

Schmidt's извършва доставките на поръчките до всички населени места на територията на страната с куриерски фирми "СПИДИ" или "ЕКОНТ".

Цената на доставка е 3.90 лв, до всеки адрес в България, без ограничение на броя артикули в поръчка.

БЕЗПЛАТНА доставка до офис на ЕКОНТ или СПИДИ.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ: за по-бърза и БЕЗПЛАТНА доставка, поръчките да се изпращат до офис на "СПИДИ" или "ЕКОНТ", така ще имате възможност да ги вземете в удобно за Вас време. Ако желаете пратката да бъде доставена до офис на "СПИДИ" или "ЕКОНТ", моля добавете адреса на офиса в поле "Указания", когато правите поръчката.

Всички адреси на офиси "ЕКОНТ" тук »

Всички адреси на офиси "СПИДИ" тук »


В случай, че не упоменете с коя куриерска фирма искате да се изпрати Вашата пратката, тя автоматично ще се изпрати със "СПИДИ" до адреса Ви за доставка.

Schmidt's не предлага опция преглед и тест на продуктите, тъй като, всеки клиент има възможност да върне продуктите в рамките на 14 дни от доставката им.

Плащането е в брой с наложен платеж, при получаване на поръчката, се заплаща на куриера от "СПИДИ" или "ЕКОНТ". Имате и опция за плащане с PayPal.

Срок на доставка - до 3 работни дни. За много от поръчките (валидно за повечето населени места) поръчката ще бъде доставена на следващия работен ден.  За отдалечени райони, поръчката може да бъде доставена и в по-дълъг период - до 6 работни дни (доставката зависи от графиците на куриерска фирма "СПИДИ").  Ако не получите SMS то "СПИДИ" или "ЕКОНТ", 3 дни след като сме изпратили поръчката, моля да се свържете с нас.

БЪРЗА ДОСТАВКА: ако желаете поръчката Ви да бъде доставена на следващия работен ден, моля посочете до кой офис на "СПИДИ" или "ЕКОНТ" да бъде изпратена. Поръчката трябва да бъде направена до 15:00 ч. в работни дни, за да се обработи и изпрати в същия ден.  Поръчки направени след 15:00 ч., се обработват и изпращат на следващия работен ден.

Поръчките направени в събота, неделя и празнични дни се обработват в първия работен ден.


За да бъде доставена поръчката безпроблемно на точния адрес и в срок, е необходимо, да попълните коректно всички полета в регистрационната форма и да оставите актуален мобилен телефон, на който да потвърдите поръчката и в последствие куриера да се свърже с Вас.

Schmidt's използва бисквитки за удобно и приятно пазаруване.