🚛 БЕЗПЛАТНА Доставка над 49 лв. до офис на СПИДИ/ЕКОНТ
×
 

Доставка

Schmidt's извършва доставките на поръчките до всички населени места на територията на страната с куриерски фирми "СПИДИ" и "ЕКОНТ".

Цената на доставката е 5.99 лв. до всеки адрес в България, без ограничение на броя артикули в поръчката.

БЕЗПЛАТНА доставка над 49 лв. - до офис на ЕКОНТ или СПИДИ.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ: за по-бърза доставка, поръчките да се изпращат до офис на "СПИДИ" или "ЕКОНТ". Така ще имате възможност да ги вземете в удобно за Вас време. Ако желаете пратката да бъде доставена до офис на "СПИДИ" или "ЕКОНТ", моля добавете адреса на офиса в поле "Указания", когато правите поръчката.

Всички адреси на офиси "ЕКОНТ" тук »

Всички адреси на офиси "СПИДИ" тук »


В случай, че не упоменете с коя куриерска фирма искате да се изпрати Вашата пратката, тя автоматично ще се изпрати със "СПИДИ" до адреса Ви за доставка.

Schmidt's не предлага опция преглед и тест на продуктите, тъй като, всеки клиент има възможност да върне продуктите в рамките на 14 дни от доставката им.

Плащането се извършва в брой с наложен платеж. При получаване на поръчката, се заплаща на куриера от "СПИДИ" или "ЕКОНТ". Имате и опция за плащане с PayPal.

Срокът на доставка до офис на "Еконт" или "Спиди" е до 3 работни дни. Валидно за повечето населени места - поръчката ще бъде доставена на следващия работен ден, от деня, в който получите потвърждение от нас, че пратката Ви е изпратена.  За отдалечени райони, поръчката може да бъде доставена и за по-дълъг период - до 6 работни дни. Ако не получите SMS от "СПИДИ" или "ЕКОНТ" до 3 дни, след като сме изпратили поръчката, моля да се свържете с нас.

Поръчките направени в събота, неделя и празнични дни се обработват в първия работен ден.

За да бъде доставена поръчката безпроблемно на точния адрес и в срок, е необходимо да попълните коректно всички полета в регистрационната форма и да посочите актуален мобилен телефон,  на който да потвърдите поръчката и в последствие куриера да се свърже с Вас.

Schmidt's използва бисквитки за удобно и приятно пазаруване.